ER International
Login
Not registered? Sign up now
Job Search
Select criteria or enter a keyword.
Press CTRL to select multiple criteria.
Region
Asia
Austria
Belgium
Danmark
Eastern Europe
Finland
France
Germany
Greece
Ireland
Italy
Luxemburg
Norway
Poland
Portugal
Spain
Sweden
Switzerland
The Netherlands
United Kingdom
USA
Recent jobs
inAlbertslund, København
inHellerup, Denmark
inHellerup, Denmark
inHellerup, Denmark
inOdense
inCopenhagen
inThe Netherlands
Show all jobs

Product Engineer - Automation og visionsteknologi

Company profile

SKIOLD er en international førende producent af udstyr til foderfremstilling, svinestalde samt udstyr til sortering og rensning af korn og frø, både til landbrug og industri. Den position har vi oparbejdet gennem mange års erfaring og i samarbejde med nogle af verdens bedste kunder. Vores engagerede og højt kvalificerede medarbejdere anvender den mest moderne produktionsteknologi, så vi lever op til kundernes stadigt stigende krav til kvalitet og funktionalitet. I 140 år har omhu, troværdighed og godt håndværk haft første prioritet i alle faser: Udvikling, design, produktion, salg, levering, montage og service. Kompetencer SKIOLD er engageret i at identificere, designe og udvikle kvalitetsløsninger, som øger produktiviteten og effektiviteten for brugerne, og samtidig reducerer energiforbruget og driftsomkostningerne. Samarbejde med professionelle producenter og rådgivere, både i Danmark og i udlandet, sikrer alsidige og moderne produkter, der imødekommer de stigende krav til ydelser, som giver garanti for konkurrencedygtighed.  SKIOLD har hovedsæde i Sæby med yderligere produktudviklingsafdelinger i Ikast, Odense og Pontivy, Frankrig. SKIOLD beskæftiger +500 medarbejdere og omsatte i 2016 for +600 mio. kr. med en eksportandel på ca. 90%.

Job description

Som Product Engineer vil du referer til SKIOLDs udviklingschef for produktområdet ”Pig feeding and climate” i Ikast. Du vil herunder indgå i teamet ”Software & Hardware, R&D and CIP”, hvor du vil spille en væsentlig og betydningsfuld rolle for SKIOLDs videre udvikling.  Med fokus på koblingen mellem mekanik, automatik og digitalisering, har du en afgørende rolle i forhold til at sikre den løbende udvikling og forbedring af produktområdet.  Du vil således skulle sikre automatiseringsprocessen, som det tekniske bindeled og koblingen mellem software, mekanik og brugerinterface.  Dine primære ansvarsområder bliver: At drive automatiseringsprocessen på tværs af SKIOLDs produkter At løfte SKIOLD til det næste niveau/”new generation” i forhold til optimal udnyttelse af it-teknologien og data, i tæt samarbejde med virksomhedens digitaliseringsteam. At udvikle nye produkter indenfor sensor- og visionsteknologi Sikre at SKIOLD teknologisk lever op til den overordnede strategi Du vil i tæt samarbejde med dine kolleger levere markedsledende løsninger på det globale marked. SKIOLDs programmørteam sidder i Frankrig, hvorfor en rejseaktivitet i størrelsen op til 10 dage vil forekomme.

Job criteria

Du er formentlig uddannet automatiktekniker, automationsingeniør, automationsteknolog eller maskinmester.  Du har formentlig nogle års erfaring fra en lignende stilling i proces- og/eller automationsindustrien og har således god indsigt i samspillet mellem mekanik, automatik og digitalisering. En overordnet forståelse for el og dokumentation er nødvendig.  Har du erfaring med robot-, kamera- og/eller visionsteknologi er det en klar fordel. Ud over dansk behersker du engelsk i skrift og tale. Du er forretnings- og kundeorienteret og kan tænke i sammenhænge og helheder. Du brænder for automation og vægter den teknisk stærke og fremtidssikre løsning, samtidig med har du øje for økonomien. Som person er du ansvarlig og handlingsorienteret. Du forstår vigtigheden af detaljen og har respekt for at selv små fejl, kan have alvorlige konsekvenser for kunderne, som har med levende dyr at gøre. Du trives med en yderst selvstændig og afvekslende rolle, hvor du vil være et centralt omdrejningspunkt med en bred berøringsflade. 

Benefits

En yderst ansvarsfuld og stilling, hvor du i væsentlig grad vil være med til at præge udviklingen og være med til at sætte dagsordenen i en markedsledende og international koncern.

Contact

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammervia mail@promando.dk eller på telefon +45 7554 0000.

Location

Ikast

Company

Promando Denmark

Publication date

15-03-2019

Publication end date

13-06-2019