ER International
Login
Not registered? Sign up now
Job Search
Select criteria or enter a keyword.
Press CTRL to select multiple criteria.
Region
Asia
Austria
Belgium
Danmark
Eastern Europe
Finland
France
Germany
Greece
Ireland
Italy
Luxemburg
Norway
Poland
Portugal
Spain
Sweden
Switzerland
The Netherlands
United Kingdom
USA
Recent jobs
There are no jobs listed at this moment.
Show all jobs

Dental Tekniker

Company profile

Unident har siden 1992 udviklet tandplejen i Sverige, Norge, Danmark og Finland ved hjælp af værdiskabende løsninger til knogleopbygning, digital røntgen, tandblegning og computerstyret bedøvelse og senest også usynlige tandretninger og digitalt aftryk – det er alle områder, hvor de er førende på markedet. Når du har været hos tandlægen, er der stor chance for, at du har været i kontakt med nogle af de produkter, vi sælger – navnlig idet vi nu i flere år har tilbudt et heldækkende produktsortiment inden for alt, hvad en tandplejeklinik har brug for. Unident har i dag en omsætning på 380 mio. svenske kroner og beskæftiger ca. 160 medarbejdere, hvor 18 af medarbejderne sidder på kontoret i Albertslund. Unident har hovedkontor ved den smukke Skrea strand i Falkenberg – og har derudover kontorer i Stockholm, Norge, Danmark og Finland. Organisationen: Unident har et professionelt arbejdsmiljø, hvor performance og samarbejdsevner er vigtige elementer. Samarbejdsformen er præget af fleksibilitet, tillid og selvstændighed. Der hersker et godt humør og en uformel tone og alle bidrager til den gode kultur. Til at sikre fortsat vækst søger Unident en Dental Tekniker som skal sikre servicere totalløsninger til tandklinikker på Sjælland. Du vil indgå i et serviceteam på 5 kollegaer samt 3 kollegaer fra support funktionen. Stillingen refererer til Service Manager.

Job description

Formål med jobbet: Som Dental Tekniker er det dit ansvar at servicere totalløsninger til tandklinikker primært på Sjælland, og om nødvendigt skal du vise fleksibilitet ift. at servicere på Fyn og i Jylland. Nøgle ansvarområder: - Ansvarlig for at sikre en stabil og effektiv drift hos Unidents kunder primært på Sjælland Nøgleopgaver under ansvarsområder: - Udføre årligt serviceeftersyn såvel som tilkald ved akutte tilfælde - Registrere dine besøg i Unidents servicesystem - Opretholde ekspertviden om Unidents sortiment - Udveksle erfaring om kundernes installation med dine kolleger i Unident

Job criteria

Kritisk erfaring: - Du har solid erfaring med bred teknisk service med et element af el - God til at kommunikere på både dansk og engelsk - Arbejder systematisk og har et godt overblik - Selvstarter med højt drive og resultatorientering - Godt humør og stor entusiasme som smitter af på andre Uddannelsesniveau: - Elektriker, El-tekniker eller anden bred teknisk baggrund - Dansk og engelsk i skrift og tale

Benefits

En bred teknisk stilling i et team, hvor alle hjælper og sparer med hinanden. Du tilbydes desuden en konkurrencedygtig fast løn og gode personaleforhold med pensionsordning og mobiltelefon. Teknikerbil på gule plader stilles til rådighed for erhvervsmæssig kørsel, hvor du kører ud hjemmefra.

Contact

Samtaler vil foregå i København. Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Gullacksen via mg@promando.dk eller på telefon +45 53 66 20 73.

Location

Albertslund, København

Company

Promando Denmark

Publication date

10-04-2019

Publication end date

09-07-2019