ER International
Login
Not registered? Sign up now
Job Search
Select criteria or enter a keyword.
Press CTRL to select multiple criteria.
Region
Asia
Austria
Belgium
Danmark
Eastern Europe
Finland
France
Germany
Greece
Ireland
Italy
Luxemburg
Norway
Poland
Portugal
Spain
Sweden
Switzerland
The Netherlands
United Kingdom
USA
Recent jobs
inThe Netherlands
inMadrid; Spain
inMadrid; Spain
Show all jobs

eri network members

United States of America Europe Poland Greece Turkey Australia Asia Russia

Jopportunity Executive Search Netherlands

Jopportunity Executive Search Netherlands

Address

Address:IJskelderlaan 1
Postal code:3941 HS
City:DOORN
Country:NL
Phone:+31641552222

About: Jopportunity Executive Search Netherlands

Waarom zou U een ER International partner inschakelen voor advies op het gebied van werving en selectie?

1. Omdat wij onderdeel zijn van een internationaal netwerk van ervaren human resource consultancy bureaus en tegelijkertijd de lokale specialisten zijn die kennis hebben en kennis aan elkaar overdragen over ondermeer specifieke lokale arbeidsvoorwaarden, wetgeving en de nationale cultuur.
2. Elke partner is een gevestigde organisatie met een sterke marktpositie die met succes een naam verworven heeft door kwaliteit te leveren, hoge ethische standaarden te hanteren en professionele ondersteuning te bieden. 
3. ER International partners werken daarbij samen om professionele expertise te delen en verder te ontwikkelen teneinde een absoluut up to standards "produkt" te bieden. Ons doel daarbij is de meest effectieve selectieprocedure voor U als client te kunnen realiseren.
4. Alle ER International consultants beginnen met een zo duidelijk mogelijk beeld te verkrijgen van de achtergrond van uw organisatie en het exacte profiel van de vacature en de kandidaat waar u naar zoekt. Daarna zoeken wij naar de kandidaten, daarbij gebruik makend van de meest passende methodes afgestemd op het type vacature en de bijbehorende condities.
5. Wanneer U een kantoor wilt vestigen in het buitenland of een samenwerking aangaat met een onderneming in het buitenland of in verschillende landen dezelfde selectieprocedures wilt toepassen dan zijn wij in staat U daarbij te ondersteunen, waarbij verschillende consultants uit verschillende landen tegelijkertijd ingeschakeld kunnen worden.Dit zijn vijf goede argumenten om ER International partners, zowel nationaal als internationaal, in te schakelen. Er zijn er echter nog veel meer.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken om samen te bezien hoe wij U kunnen helpen. Wij hebben een uitgebreide lijst van multinationale klanten, waarvoor wij succesvol opdrachten realiseren, die de kwaliteit van ons werk graag willen bevestigen.Jopportunity lost uw recruitmentvraagstukken op. Wij profileren ons al jaren op het gebied van Headhunting, Executive Search en Werving & Selectie. Zowel nationaal als internationaal. Op het gebied van executive search zijn wij dominant aanwezig binnen de (Digitale) Media, Marketing, Sales, Zware en HighTech industrie, Export, Facility Management, ICT, Retail en Logistiek.

Ons credo Relatie = Resultaat! geldt voor de relatie met onze opdrachtgever en met onze kandidaat. 

Wij zijn altijd op zoek naar zelfstandige consultants die interesse om aan te sluiten bij onze professionele groep, bel hiervoor met Rutger van Drongelen op +31653 75 75 75
Zie ook hier de volledige functieomschrijving.

Recent vacancies Jopportunity Executive Search Netherlands

Below are some of the latest job vacancies that are published by this company. Click on the job title to view a detailed description.

Key Accountmanager

The Netherlands
Share this company